Maso omyjeme, nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a na rozpáleném sádle po všech stranách prudce opečeme. Přidáme jemně sekanou cibuli a osmažíme ji do světložluta. Mírně podlijeme, maso dusíme přikryté 1/2 hodiny. Přidáme spařenou a na tenké nudličky nakrájenou kapustu a společně dodusíme. Před dovařením pokrm zahustíme špetkou hladké mouky, ještě povaříme a podáváme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. února 2017
Dušené vepřové maso v zelí
3/4 kg vepřového masa, cibule, kapusta, plná lžíce sádla, trochu mouky na zahuštění, sul, pepř
Maso omyjeme, nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a na rozpáleném sádle po všech stranách prudce opečeme. Přidáme jemně sekanou cibuli a osmažíme ji do světložluta. Mírně podlijeme, maso dusíme přikryté 1/2 hodiny. Přidáme spařenou a na tenké nudličky nakrájenou kapustu a společně dodusíme. Před dovařením pokrm zahustíme špetkou hladké mouky, ještě povaříme a podáváme.
Maso omyjeme, nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a na rozpáleném sádle po všech stranách prudce opečeme. Přidáme jemně sekanou cibuli a osmažíme ji do světložluta. Mírně podlijeme, maso dusíme přikryté 1/2 hodiny. Přidáme spařenou a na tenké nudličky nakrájenou kapustu a společně dodusíme. Před dovařením pokrm zahustíme špetkou hladké mouky, ještě povaříme a podáváme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat