Ze surovin se udělá kaše, řízky se do směsi naloží na 24 hodin.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. února 2017
Směs na naložení řízků
2 syrová vejce, polévková lžíce magi, lžička pepře, lžička soli, 1-2 lžičky majoránky, 5-8 stroužků česneku, 2-3 feferonky, 2 lžičky solamylu
Ze surovin se udělá kaše, řízky se do směsi naloží na 24 hodin.
Ze surovin se udělá kaše, řízky se do směsi naloží na 24 hodin.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat