Maso nakrájíme na vetší mudličky,dáme do misky,přidáme Vermut,arašídy,lžíci hořčice,česnek dle chuti,přiměřeně oliv. oleje a sojové omáčky,sůl a pepř.Vše v misce rukou pořádně prohněteme a dáme do chladničky do druhého dne. Rozpálíme tuk(sádlo),směs zprudka orestujeme asi 8-10 min.(možno dělat i ve Woku téměř bez tuku). Podáváme s hranolkami.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. února 2017
Vepřová kotleta na Vermutu
500 g vepřové kotlety, 0,5-1 dcl Vermutu, posekané arašídy, kremžská hořčice, česnek, olivový olej, sojová omáčka, sůl,pepř
Maso nakrájíme na vetší mudličky,dáme do misky,přidáme Vermut,arašídy,lžíci hořčice,česnek dle chuti,přiměřeně oliv. oleje a sojové omáčky,sůl a pepř.Vše v misce rukou pořádně prohněteme a dáme do chladničky do druhého dne. Rozpálíme tuk(sádlo),směs zprudka orestujeme asi 8-10 min.(možno dělat i ve Woku téměř bez tuku). Podáváme s hranolkami.
Maso nakrájíme na vetší mudličky,dáme do misky,přidáme Vermut,arašídy,lžíci hořčice,česnek dle chuti,přiměřeně oliv. oleje a sojové omáčky,sůl a pepř.Vše v misce rukou pořádně prohněteme a dáme do chladničky do druhého dne. Rozpálíme tuk(sádlo),směs zprudka orestujeme asi 8-10 min.(možno dělat i ve Woku téměř bez tuku). Podáváme s hranolkami.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat