Kotlety na krajích nařízneme, osolíme, potřeme polovinou prolisovaného česneku, vložíme na tukem vymazaný pekáček, posypeme tymiánem, podlijeme troškou vývaru a pečeme v troubě pod pokličkou. Když je maso měkké, přidáme zbývající česnek, máslo, trochu podlijeme vývarem a dopečeme odkryté. Podáme s brambory, kaší nebo bramborovým knedlíkem a zeleninovým salátem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
31. ledna 2017
Pečená kotleta po staročesku
750 g vepřových kotlet, sůl, 5 stroužků česneku, 30 g rostlinného tuku, lžičku tymiánu, 30 g másla, 2,5 dl vývaru
Kotlety na krajích nařízneme, osolíme, potřeme polovinou prolisovaného česneku, vložíme na tukem vymazaný pekáček, posypeme tymiánem, podlijeme troškou vývaru a pečeme v troubě pod pokličkou. Když je maso měkké, přidáme zbývající česnek, máslo, trochu podlijeme vývarem a dopečeme odkryté. Podáme s brambory, kaší nebo bramborovým knedlíkem a zeleninovým salátem.
Kotlety na krajích nařízneme, osolíme, potřeme polovinou prolisovaného česneku, vložíme na tukem vymazaný pekáček, posypeme tymiánem, podlijeme troškou vývaru a pečeme v troubě pod pokličkou. Když je maso měkké, přidáme zbývající česnek, máslo, trochu podlijeme vývarem a dopečeme odkryté. Podáme s brambory, kaší nebo bramborovým knedlíkem a zeleninovým salátem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat