Kotlety naklepeme, uvolníme od kosti, osolíme, poprášíme trochu pepřem a potřeme hořčicí. Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibulí, žebírka na ní po obou stranách opečeme, přidáme zeleninu, citrónovou šťávu a dusíme do měkka. Kotletky vyndáme, šťávu zahustíme moukoíu, smíchanou s kouskem másla, nepatrně podlijeme, povaříme a kotlety vložíme zpět do omáčky.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. února 2017
Vepřové kotlety pikantní
5 vepřových kotlet, 2 lžíce sádla, 2 lžíce pokrájené kořenové zeleniny, 1/2 cibule, citrónová šťáva, 2 lžičky hořčice, kousek másla a trochu mouky na zahuštění, sul, pepř
Kotlety naklepeme, uvolníme od kosti, osolíme, poprášíme trochu pepřem a potřeme hořčicí. Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibulí, žebírka na ní po obou stranách opečeme, přidáme zeleninu, citrónovou šťávu a dusíme do měkka. Kotletky vyndáme, šťávu zahustíme moukoíu, smíchanou s kouskem másla, nepatrně podlijeme, povaříme a kotlety vložíme zpět do omáčky.
Kotlety naklepeme, uvolníme od kosti, osolíme, poprášíme trochu pepřem a potřeme hořčicí. Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibulí, žebírka na ní po obou stranách opečeme, přidáme zeleninu, citrónovou šťávu a dusíme do měkka. Kotletky vyndáme, šťávu zahustíme moukoíu, smíchanou s kouskem másla, nepatrně podlijeme, povaříme a kotlety vložíme zpět do omáčky.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat