Cibuli, slaninu a feferonku nakrájíme na kostičky. Maso potřeme česnekem, posypeme kmínem, v hluboké pánvi na oleji dohněda osmahneme a vyjmeme. Nakrájené přísady na tuku orestujeme do sklovita. Přidáme protlak, papriku, zelí a dobře promícháme, přilijeme vývar. Kotlety položíme na zelí a dusíme přikryté při nižší teplotě. Dochutíme a před podáváním polijeme smetanou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
31. ledna 2017
Segedínský vepřový kotlet
4 kotlety, 2 cibule, 100 g slaniny, červenou feferonku, stroužek česneku, špetku mletého kmínu, lžičku soli, 2 lžíce oleje, lžíci rajského protlaku a sladké papriky, 400 g kyselého zelí, 1/8 l masového vývaru, 4 lžíce zakysané smetany
Cibuli, slaninu a feferonku nakrájíme na kostičky. Maso potřeme česnekem, posypeme kmínem, v hluboké pánvi na oleji dohněda osmahneme a vyjmeme. Nakrájené přísady na tuku orestujeme do sklovita. Přidáme protlak, papriku, zelí a dobře promícháme, přilijeme vývar. Kotlety položíme na zelí a dusíme přikryté při nižší teplotě. Dochutíme a před podáváním polijeme smetanou.
Cibuli, slaninu a feferonku nakrájíme na kostičky. Maso potřeme česnekem, posypeme kmínem, v hluboké pánvi na oleji dohněda osmahneme a vyjmeme. Nakrájené přísady na tuku orestujeme do sklovita. Přidáme protlak, papriku, zelí a dobře promícháme, přilijeme vývar. Kotlety položíme na zelí a dusíme přikryté při nižší teplotě. Dochutíme a před podáváním polijeme smetanou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat