Maso nakrájíme na kostičky a opečeme na oleji. Přidáme nakrájenou papriku, pórek, mrkev, sůl, pepř a zalijeme masovým vývarem.Podusíme a ke konci přidáme smetanu a nasekanou bazalku, dochutíme solí a pepřem. Jako přílohu doporučuji opékané brambory
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. února 2017
Vepřové maso s bazalkou a omáčkou
600 g vepřového masa, 1 červená paprika, 1 pórek, 1 mrkev, 200 ml smetany, 100 ml masového vývaru, 2 lžíce bazalky, sůl, bílý pepř, olej
Maso nakrájíme na kostičky a opečeme na oleji. Přidáme nakrájenou papriku, pórek, mrkev, sůl, pepř a zalijeme masovým vývarem.Podusíme a ke konci přidáme smetanu a nasekanou bazalku, dochutíme solí a pepřem. Jako přílohu doporučuji opékané brambory
Maso nakrájíme na kostičky a opečeme na oleji. Přidáme nakrájenou papriku, pórek, mrkev, sůl, pepř a zalijeme masovým vývarem.Podusíme a ke konci přidáme smetanu a nasekanou bazalku, dochutíme solí a pepřem. Jako přílohu doporučuji opékané brambory
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat