Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé plátky. Ze sojové omáčky, soli, pepře, chili koření, prolisovaného česneku, vejce a oleje ušleháme marinádu. Maso mírně naklepeme, a vložíme do marinády a na 12 hodin dáme odležet do ledničky. Během marinování maso obracíme. Na rozehřátém oleji maso opečeme po obou stranách. Pak maso napichujeme na jehlu, a to střídavě s kolečky pomeranče a mandarinkami. Podáváme na salátovém listu s bramborovou kaší.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. února 2017
Vepřové maso Mozart
600 g vepřové kýty, 250 g kompotovaných mandarinek, 1 pomeranč, 5 polévkových lžic oleje, 4 lžíce sojové omáčky, 1 vejce, 2 stroužky česneku, špetku chili koření, listy hlávkového salátu
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé plátky. Ze sojové omáčky, soli, pepře, chili koření, prolisovaného česneku, vejce a oleje ušleháme marinádu. Maso mírně naklepeme, a vložíme do marinády a na 12 hodin dáme odležet do ledničky. Během marinování maso obracíme. Na rozehřátém oleji maso opečeme po obou stranách. Pak maso napichujeme na jehlu, a to střídavě s kolečky pomeranče a mandarinkami. Podáváme na salátovém listu s bramborovou kaší.
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé plátky. Ze sojové omáčky, soli, pepře, chili koření, prolisovaného česneku, vejce a oleje ušleháme marinádu. Maso mírně naklepeme, a vložíme do marinády a na 12 hodin dáme odležet do ledničky. Během marinování maso obracíme. Na rozehřátém oleji maso opečeme po obou stranách. Pak maso napichujeme na jehlu, a to střídavě s kolečky pomeranče a mandarinkami. Podáváme na salátovém listu s bramborovou kaší.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat