Maso nakrájíme na kostky, vložíme na sádle zpěněnou cibuli a prudce opečeme. Za velmi mírného podlévání dusíme do měkka. Necháme vydusit tak, aby se tuk odděloval od šťávy. Jablka oloupeme, zbavíme jádřincu, nastrouháme, podle chuti nepatrně osladíme a podusíme s malou lžičkou másla. Hotová smícháme s měkkým masem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. února 2017
Jihoamerický guláš
1/2 kg vepřového masa, cibule, sul, 3 lžíce sádla, 3 jablka, lžička másla
Maso nakrájíme na kostky, vložíme na sádle zpěněnou cibuli a prudce opečeme. Za velmi mírného podlévání dusíme do měkka. Necháme vydusit tak, aby se tuk odděloval od šťávy. Jablka oloupeme, zbavíme jádřincu, nastrouháme, podle chuti nepatrně osladíme a podusíme s malou lžičkou másla. Hotová smícháme s měkkým masem.
Maso nakrájíme na kostky, vložíme na sádle zpěněnou cibuli a prudce opečeme. Za velmi mírného podlévání dusíme do měkka. Necháme vydusit tak, aby se tuk odděloval od šťávy. Jablka oloupeme, zbavíme jádřincu, nastrouháme, podle chuti nepatrně osladíme a podusíme s malou lžičkou másla. Hotová smícháme s měkkým masem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat