Vepřová žebírka nasolíme a opečeme na oleji. V omastku, který po pečení zbude, osmažíme podélně nakrájenou cibuli, přidáme houby rozkrájené na tenké plátky, a když už i houby máme opražené, vložíme do pánve také sterilované okurky, nakrájené na nudličky. K tomu přimícháme smetanu, a jakmile začne vřít, vrátíme do bublajícího ragú i opečená žebírka, která jsme si dali stranou, a vše ještě chvíli společně podusíme. Podáváme s dušenou rýží.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
31. ledna 2017
Visegrádská pečeně
4 pěkná vepřová žebírka; 2 celé cibule; 20 dkg šunky; 20 dkg hub; 20 dkg sterilovaných okurek; 3 dl zakysané smetany; 30 dkg rýže
Vepřová žebírka nasolíme a opečeme na oleji. V omastku, který po pečení zbude, osmažíme podélně nakrájenou cibuli, přidáme houby rozkrájené na tenké plátky, a když už i houby máme opražené, vložíme do pánve také sterilované okurky, nakrájené na nudličky. K tomu přimícháme smetanu, a jakmile začne vřít, vrátíme do bublajícího ragú i opečená žebírka, která jsme si dali stranou, a vše ještě chvíli společně podusíme. Podáváme s dušenou rýží.
Vepřová žebírka nasolíme a opečeme na oleji. V omastku, který po pečení zbude, osmažíme podélně nakrájenou cibuli, přidáme houby rozkrájené na tenké plátky, a když už i houby máme opražené, vložíme do pánve také sterilované okurky, nakrájené na nudličky. K tomu přimícháme smetanu, a jakmile začne vřít, vrátíme do bublajícího ragú i opečená žebírka, která jsme si dali stranou, a vše ještě chvíli společně podusíme. Podáváme s dušenou rýží.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat