Zelí rozkrájíme a uvaříme s masem a kmínem, mletým pepřem a solí. Na tuku zpěníme sekanou cibuli a česnek, zaprášíme moukou, zalijeme smetanou, dobře zamícháme, přidáme zelí s pokrájeným masem, zamícháme a povaříme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. února 2017
Vařené zelí
600 g zelí, 400 g vepřového masa, kmín, mletý pepř,sůl, 1 cibule, tuk, 2 stroužky česneku, 20 g hladké mouky, 2 dl smetany
Zelí rozkrájíme a uvaříme s masem a kmínem, mletým pepřem a solí. Na tuku zpěníme sekanou cibuli a česnek, zaprášíme moukou, zalijeme smetanou, dobře zamícháme, přidáme zelí s pokrájeným masem, zamícháme a povaříme.
Zelí rozkrájíme a uvaříme s masem a kmínem, mletým pepřem a solí. Na tuku zpěníme sekanou cibuli a česnek, zaprášíme moukou, zalijeme smetanou, dobře zamícháme, přidáme zelí s pokrájeným masem, zamícháme a povaříme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat