Silnější kotlety podélně nařízneme a utvoříme kapsu, naklepeme, osolíme a opepříme. Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené žampiony, kmín, osolíme, podusíme a zahustíme vejci. Směsí naplníme kotlety, upevníme párátky a na horkém oleji opékáme po obou stranách doměkka. Kotlety vyjmeme, výpek zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem, sójovou omáčkou, worcesterem, povaříme a nalijeme na kotlety.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
31. ledna 2017
Houbařská plněná kotleta
750 g vepřových kotlet, sůl, pepř, 30 g rostlinného tuku, 50 g cibule, 150 g žampionů, drcený kmín, 2 vejce, 50 g oleje, 25 g hladké mouky, 2,5 dl vývaru, lžíci sójové omáčky, lžičku worcesteru
Silnější kotlety podélně nařízneme a utvoříme kapsu, naklepeme, osolíme a opepříme. Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené žampiony, kmín, osolíme, podusíme a zahustíme vejci. Směsí naplníme kotlety, upevníme párátky a na horkém oleji opékáme po obou stranách doměkka. Kotlety vyjmeme, výpek zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem, sójovou omáčkou, worcesterem, povaříme a nalijeme na kotlety.
Silnější kotlety podélně nařízneme a utvoříme kapsu, naklepeme, osolíme a opepříme. Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené žampiony, kmín, osolíme, podusíme a zahustíme vejci. Směsí naplníme kotlety, upevníme párátky a na horkém oleji opékáme po obou stranách doměkka. Kotlety vyjmeme, výpek zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem, sójovou omáčkou, worcesterem, povaříme a nalijeme na kotlety.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat