Maso smícháme s vaječnými žloutky i bílky a s kořením, zapracujeme do něho utřený česnek a žemli, která se předtím nějakou dobu namáčela ve vodě. Připravenou směs necháme chvíli odpočinout. Pak z ní vytvarujeme bochánky, obalíme je ve strouhance, a nakonec je pomalu osmažíme na rozpáleném oleji.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
31. ledna 2017
Karbanátek Döme
50 dkg mletého masa; 2 vejce; 1 stroužek česneku; 1 celou ošatku (ne pouhou špetku!) soli; 1 zarovnanou polévkovou lžíci mleté papriky; 1 žemli; petrželku podle chuti; strouhanku; olej na smažení
Maso smícháme s vaječnými žloutky i bílky a s kořením, zapracujeme do něho utřený česnek a žemli, která se předtím nějakou dobu namáčela ve vodě. Připravenou směs necháme chvíli odpočinout. Pak z ní vytvarujeme bochánky, obalíme je ve strouhance, a nakonec je pomalu osmažíme na rozpáleném oleji.
Maso smícháme s vaječnými žloutky i bílky a s kořením, zapracujeme do něho utřený česnek a žemli, která se předtím nějakou dobu namáčela ve vodě. Připravenou směs necháme chvíli odpočinout. Pak z ní vytvarujeme bochánky, obalíme je ve strouhance, a nakonec je pomalu osmažíme na rozpáleném oleji.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat