Vepřové maso nakrájíme přes vlákna na hranolky, vložíme na větší pánvičku s rozehřátým olejem a za stálého míchání na prudkém ohni opékáme asi 2minuty. Pak vmícháme kari koření,vše zalijeme smetanou,osolíme a asi minutu podusíme.Do směsi přidáme drobně nakrájenou cibuli a dusíme další minutu tak,aby cibule zůstala mírně chřupavá.Podáváme s dušenou rýží.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. února 2017
Vepřové maso po indický
400-600 g libového masa z vykostěné vepřové pečeně, 2 lžíce oleje, 1,5 dl smetany ke šlehání, kari koření, 100 g cibule, sůl
Vepřové maso nakrájíme přes vlákna na hranolky, vložíme na větší pánvičku s rozehřátým olejem a za stálého míchání na prudkém ohni opékáme asi 2minuty. Pak vmícháme kari koření,vše zalijeme smetanou,osolíme a asi minutu podusíme.Do směsi přidáme drobně nakrájenou cibuli a dusíme další minutu tak,aby cibule zůstala mírně chřupavá.Podáváme s dušenou rýží.
Vepřové maso nakrájíme přes vlákna na hranolky, vložíme na větší pánvičku s rozehřátým olejem a za stálého míchání na prudkém ohni opékáme asi 2minuty. Pak vmícháme kari koření,vše zalijeme smetanou,osolíme a asi minutu podusíme.Do směsi přidáme drobně nakrájenou cibuli a dusíme další minutu tak,aby cibule zůstala mírně chřupavá.Podáváme s dušenou rýží.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat