Spařené mandle nakrájíme na tenké nudličky. Datle rovněž nakrájíme tenké nudličky. Bílky ušleháme, vmícháme šťávu z poloviny citrónu, a za stálého šlehání po částéch přidáme moučkový cukr. Do tuhého sněhu vmícháme krájané mandle a datla. Dvěma lžičkami tvarujeme na pomaštěný plech malé hrudky, které v mírné troubě pečeme 25 minut.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
31. ledna 2017
Sněhové hrudky
300 g mandlí, 300 g datlí bez pecek, 3 bílky, šťáva z 1/2 citrónu, 200 g moučkového cukru
Spařené mandle nakrájíme na tenké nudličky. Datle rovněž nakrájíme tenké nudličky. Bílky ušleháme, vmícháme šťávu z poloviny citrónu, a za stálého šlehání po částéch přidáme moučkový cukr. Do tuhého sněhu vmícháme krájané mandle a datla. Dvěma lžičkami tvarujeme na pomaštěný plech malé hrudky, které v mírné troubě pečeme 25 minut.
Spařené mandle nakrájíme na tenké nudličky. Datle rovněž nakrájíme tenké nudličky. Bílky ušleháme, vmícháme šťávu z poloviny citrónu, a za stálého šlehání po částéch přidáme moučkový cukr. Do tuhého sněhu vmícháme krájané mandle a datla. Dvěma lžičkami tvarujeme na pomaštěný plech malé hrudky, které v mírné troubě pečeme 25 minut.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat