Na másle zpěnit cibulku, přidáme na jemno nakrájené zelí a dusíme do měkka. Když je zelí dostatečně měkké přidáme oloupané (na větší kousky) hrušky. Hrušky oloupeme, až když je dáme do zelí, ne dopředu, jinak zčernají. Poté dusíme cca 10 min, aby se hrušky zcela nerovařily.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
29. ledna 2017
Hruškové zelí
1 kg hlávkového zelí, 50 g másla, 1 cibule, sůl dle chuti, 2 polévkové lžíce medu, 1 celá skořice, cukr dle chuti, vinný ocet dle chuti, trochu bílého vína, 3 hrušky
Na másle zpěnit cibulku, přidáme na jemno nakrájené zelí a dusíme do měkka. Když je zelí dostatečně měkké přidáme oloupané (na větší kousky) hrušky. Hrušky oloupeme, až když je dáme do zelí, ne dopředu, jinak zčernají. Poté dusíme cca 10 min, aby se hrušky zcela nerovařily.
Na másle zpěnit cibulku, přidáme na jemno nakrájené zelí a dusíme do měkka. Když je zelí dostatečně měkké přidáme oloupané (na větší kousky) hrušky. Hrušky oloupeme, až když je dáme do zelí, ne dopředu, jinak zčernají. Poté dusíme cca 10 min, aby se hrušky zcela nerovařily.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat