Očištěné kapustičky spařte v horké vodě, nechte okapat a dejte na másle dusit spolu s kostičkami slaniny. podlijte, osolte, opepřete a duste skoro doměkka. Těsně před dokončením přidejte jemně nakrájenou petrželku (pažitku) a zakápněte citronem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
29. ledna 2017
Bruselske zelí na slanině
750 g růžičkové kapusty, 100 g másla, 100 g prorostlé slaniny, půl citronu, pepř, sůl, petrželka nebo pažitka
Očištěné kapustičky spařte v horké vodě, nechte okapat a dejte na másle dusit spolu s kostičkami slaniny. podlijte, osolte, opepřete a duste skoro doměkka. Těsně před dokončením přidejte jemně nakrájenou petrželku (pažitku) a zakápněte citronem.
Očištěné kapustičky spařte v horké vodě, nechte okapat a dejte na másle dusit spolu s kostičkami slaniny. podlijte, osolte, opepřete a duste skoro doměkka. Těsně před dokončením přidejte jemně nakrájenou petrželku (pažitku) a zakápněte citronem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat