Brambory nastrouháme, přidáme dva stroužky utřeného česneku, trochu kmínu, pepř, mouku, vajíčko. Zamícháme těsto. Upečeme bramboráky na pánvi. Uzené maso, bůček nakrájíme na kostky 2x2cm a upečeme s cibulí, česnekem, kmínem a trochou soli do růžova. Kyselé zelí uvaříme, do vřelého zelí přidáme syrovou cibuli. Nakonec bramborku natrháme do pekáče přidáme kyselé zelí vše smícháme a necháme chvíli proležet v teplé troubě.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
29. ledna 2017
Brambory s masem a zelím
300 g brambor, 150 g hrubé mouky, 500 g kyselého zelí, 300 g uzeného bůčku, 300 g bůčku, 1 vajíčko, 4 stroužky česneku, 3 větší cibule, majoránka podle chuti, pepř mletý, kmín, sůl
Brambory nastrouháme, přidáme dva stroužky utřeného česneku, trochu kmínu, pepř, mouku, vajíčko. Zamícháme těsto. Upečeme bramboráky na pánvi. Uzené maso, bůček nakrájíme na kostky 2x2cm a upečeme s cibulí, česnekem, kmínem a trochou soli do růžova. Kyselé zelí uvaříme, do vřelého zelí přidáme syrovou cibuli. Nakonec bramborku natrháme do pekáče přidáme kyselé zelí vše smícháme a necháme chvíli proležet v teplé troubě.
Brambory nastrouháme, přidáme dva stroužky utřeného česneku, trochu kmínu, pepř, mouku, vajíčko. Zamícháme těsto. Upečeme bramboráky na pánvi. Uzené maso, bůček nakrájíme na kostky 2x2cm a upečeme s cibulí, česnekem, kmínem a trochou soli do růžova. Kyselé zelí uvaříme, do vřelého zelí přidáme syrovou cibuli. Nakonec bramborku natrháme do pekáče přidáme kyselé zelí vše smícháme a necháme chvíli proležet v teplé troubě.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat