Brambory neloupeme, ale dobře omyjeme ve vodě. Vhodným nástrojem vykrojíme do brambory otvor a otvorem prostrčíme párek tak, aby na obou koncích brambory kousek přečníval. Takto upravené brambory poklademe na vymazaný plech, přisypeme cibuli nakrájenou na půlkolečka, přidáme vykrájené špunty z brambor a zbytek párků. Na brambory položíme plátky anglické slaniny, osolíme, opepříme, pokmínujeme. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 40 min. Podáváme horké dle chuti s kečupem a horčicí.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
29. ledna 2017
Pečená pochoutka
15 středně velkých brambor, 4 celé tenčí párky, 20 dkg anglické slaniny, 3-4 cibule, sůl, pepř, kmín, trochu sádla nebo oleje na vymazání plechu, kečup, hořčice
Brambory neloupeme, ale dobře omyjeme ve vodě. Vhodným nástrojem vykrojíme do brambory otvor a otvorem prostrčíme párek tak, aby na obou koncích brambory kousek přečníval. Takto upravené brambory poklademe na vymazaný plech, přisypeme cibuli nakrájenou na půlkolečka, přidáme vykrájené špunty z brambor a zbytek párků. Na brambory položíme plátky anglické slaniny, osolíme, opepříme, pokmínujeme. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 40 min. Podáváme horké dle chuti s kečupem a horčicí.
Brambory neloupeme, ale dobře omyjeme ve vodě. Vhodným nástrojem vykrojíme do brambory otvor a otvorem prostrčíme párek tak, aby na obou koncích brambory kousek přečníval. Takto upravené brambory poklademe na vymazaný plech, přisypeme cibuli nakrájenou na půlkolečka, přidáme vykrájené špunty z brambor a zbytek párků. Na brambory položíme plátky anglické slaniny, osolíme, opepříme, pokmínujeme. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 40 min. Podáváme horké dle chuti s kečupem a horčicí.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat