Zelí proplachneme a dáme vařit, mezitím připravíme cibulobou jíšku do které nastrouháme jemně oba brambory, kterou také osolíme, Jíšku vmícháme do zelí, přidáme škvarky. Můžeme podávat s pečeným masem a jako přílohu mohou být brambory, knedlík bramborový nebo houskový.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
29. ledna 2017
Moravské zelí
1 kg kysaného zelí, hladká mouka, cibule, sádlo, 2 střední brambory škvarky, sůl
Zelí proplachneme a dáme vařit, mezitím připravíme cibulobou jíšku do které nastrouháme jemně oba brambory, kterou také osolíme, Jíšku vmícháme do zelí, přidáme škvarky. Můžeme podávat s pečeným masem a jako přílohu mohou být brambory, knedlík bramborový nebo houskový.
Zelí proplachneme a dáme vařit, mezitím připravíme cibulobou jíšku do které nastrouháme jemně oba brambory, kterou také osolíme, Jíšku vmícháme do zelí, přidáme škvarky. Můžeme podávat s pečeným masem a jako přílohu mohou být brambory, knedlík bramborový nebo houskový.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat