Předehřát troubu na 220°C. Nakrájet brambory na ¾ cm plátky. Vymazat misku olejem a naskládat do ní brambory. Péct do zlatova, asi 15-20 min. V misce smíchat dohromady sýry, šalotku a slaninu. Vyjmout brambory z trouby, potřít je barbecue omáčkou a posypat sýrovou směsí. Vrátit brambory do trouby a péct, až sýr bublá. Podávat horké.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
29. ledna 2017
Kovbojské brambory
2 - 3 velké neoloupané brambory, olej na vymazání zapékací misky, 120-180 ml smíchaných, pikantních, tvrdých sýrů, nastrouhaných 5 plátků slaniny na pánvi osmažené, na ubrousku osušené a rozdrobené, 2 zelené šalotky, posekané, 60 ml barbecue omáčky
Předehřát troubu na 220°C. Nakrájet brambory na ¾ cm plátky. Vymazat misku olejem a naskládat do ní brambory. Péct do zlatova, asi 15-20 min. V misce smíchat dohromady sýry, šalotku a slaninu. Vyjmout brambory z trouby, potřít je barbecue omáčkou a posypat sýrovou směsí. Vrátit brambory do trouby a péct, až sýr bublá. Podávat horké.
Předehřát troubu na 220°C. Nakrájet brambory na ¾ cm plátky. Vymazat misku olejem a naskládat do ní brambory. Péct do zlatova, asi 15-20 min. V misce smíchat dohromady sýry, šalotku a slaninu. Vyjmout brambory z trouby, potřít je barbecue omáčkou a posypat sýrovou směsí. Vrátit brambory do trouby a péct, až sýr bublá. Podávat horké.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat