Kapustu nakrájíme a podusíme v menším množství vody do měkka. V mléce rozkvedláme žloutky, sul, přidáme mouku, okapanou kapustu a naposled sníh z bílku. Z těsta pečeme lívance, které ihned po upečení podáváme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
29. ledna 2017
Kapustové lívančeky
kapusta, 1/4 l mléka, 5 vejce, sul, podle potřeby hladké mouky, tuk na pečení
Kapustu nakrájíme a podusíme v menším množství vody do měkka. V mléce rozkvedláme žloutky, sul, přidáme mouku, okapanou kapustu a naposled sníh z bílku. Z těsta pečeme lívance, které ihned po upečení podáváme.
Kapustu nakrájíme a podusíme v menším množství vody do měkka. V mléce rozkvedláme žloutky, sul, přidáme mouku, okapanou kapustu a naposled sníh z bílku. Z těsta pečeme lívance, které ihned po upečení podáváme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat