Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
18. března 2010
Řízky naruby a čočkový salát
Vepřové maso nakrájíme a naklepeme na menší řízky, po obou stranách osolíme a potřeme česnekem.Obalíme ve strouhance a potom rozšlehanými vejci. Dáme opéci na pánev a potom je uložíme do zapékané misky. Na dno dáme plátky anglické slaniny a řízky pokládáme anglickou slaninou. Asi 1/2 hodiny zapékáme. Salát: Čočku uvaříme do měkka, nakrájí se okurky a cibule, osolíme, opepříme a okyselíme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat