Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
18. března 2010
Lepenice
Brambory uvaříme v osolené vodě. Osmažíme cibuli, přidáme větší část zelí a udusíme. Brambory scedíme, rozmačkáme s mlékem a rozmícháme. Do kaše přidáme udušené zelí a zbytek nedušeného kyselého zelí. Pomastíme zbytkem sádla a podáváme jako samostatné jídlo nebo k jitrnicím nebo uzenému.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat