Nakrájenou šalotku orestujeme na oleji, přidáme česnek po chvíli sýry nakrájené na malé kostičky a mícháme, až se sýr začne táhnout. Potom přidáme víno a za stálého míchání přidáváme šlehačku.Vše povaříme a dochutíme. Steak okořeníme a opečeme na oleji. Přelijeme omáčkou a podáváme s uvařenými těstovinami.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. března 2010
Lososový steak v sýrové omáčce
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat