Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
18. března 2010
Květák zapékaný ve vajíčku
Ušleháme 8 bílků, potom všechny žloutky vmícháme.Přidáme nasekanou zelenou petrželku a osolíme.Vařený květák, rozdělený na růžičky dáme do varného pekáčku ze skla vymazaného máslem a vysypaného strouhankou. Na květák rozetřeme sníh se žloutky. Posypeme bohatě strouhaným sýrem a dáme péci do středně vyhřáté trouby. Podáváme s bramborem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat