Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
18. března 2010
Paprikánky
Umeleme 50 dkg vepřového ramínka, přidáme 1 namočenou housku, 2 lžičky Vegety paprikové Vitana, 1 vejce a sůl. Hmotu rozmícháme a utvoříme z ní 8 malých válečků, obalíme je ve strouhance a na oleji opečeme. Paprikánky urovnáme na nahřátou mísu, posypeme je tenkými kolečkami cibule, obložíme nakládanou zeleninou, kyselými okurkami, hořčicí, kečupem a podáváme s bramborem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat