V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme pokrájenou cibuli a slaninu - zpěníme.Přidáme houby, osolíme, opepříme, podusíme. Pak vložíme porce lososa, podlijeme vínem a citrónovou šťávou, zakryjeme poklicí a dusíme 12 - 15 minut. Maso vyndáme na mísu. Šťávu z podušeného lososa přecedíme, scezené houby se slaninou a s cibulkou položíme na lososa. Přecezenou šťávu zahustíme jíškou, zjemníme jíškou, zjemníme žloutkem a touto omáčkou podlijeme porce ryby. Ozdobíme zelenou petrželkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. března 2010
Losos dušený
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat