Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
18. března 2010
Špagetová bábovka
Uvaříme špagety, formu vymažeme a vysypeme strouhankou. Ukládáme vrstvu špaget a strouhaný sýr, kečup, zase špagety, kostičky salámu, zalít kečupem, špagety a žampióny, zalít kečupem, špagety a nakonec zalít rozšlehanými vejci (4 ks). Sýr okořenit oreganem a medunkou. Zapékat asi 30 minut. Vyklopit a krájet.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat