Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
18. března 2010
Mleté maso ve špenátě s topinkami
Trochu oleje na pánev, rozehřát, zpěnit cibuli s česnekem, přidáme mleté hovězí maso (vepřové), do masa vmícháme špenát, rozklepneme 3 vejce, zamícháme se směsí, tak dlouho až se srazí. Trošku soli, pepře a je to hotové. Podává se s bílými topinkami. 2 stroužky česneku se dá do rozpuštěného másla, naneseme na veku, chlebíčky se dají do trouby zapéci.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat