Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
18. března 2010
Hodslavská řezanka s bramborákem
Hovězí maso nakrájíme na nudličky, opečeme na tuku, přidáme špetku papriky, kečup, sůl, maggi a vše dusíme do měkka. Podle potřeby zahustíme jíškou. Omáčka má mít nasládlou chuť, říznout přidáním feferonky.Podáváme s bramborovými placky, které připravujeme na lívanečníku.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat