Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
18. března 2010
Poplety v rajské omáčce
Z hmoty na máslové řízky utvoříme koule. Opečeme je na oleji a povaříme v rajské omáčce.Z tuku a mouky připravíme jíšku, zalijeme rajčatovou šťávou a podle potřeby vodou. Tekutiny lijeme za stálého míchání, až nám vznikne zahoustlá omáčka. Ochutíme ji cukrem, solí, citronovou šťávou, hořčicí a povaříme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat