Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
18. března 2010
Hovězí plátky se zelenou paprikou a rajčaty
Tenké plátky hovězího masa naklepeme, okraje nařízneme, aby se to nekroutilo, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji opečeme a vyndáme na talíř. Tlakový hrnec. Přidáme nakrájenou cibuli,6 zelených paprik a 3 rajčata nebo může být lečo, stroužek česneku, kmín, majoránku a vše osmahneme. Přidáme maso a přilijeme 1/4 l vařící vody, uzavřeme a 20 minut dusíme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat