špagety, anglická slanina,
pórek, houby, mléko, vejce
na omáčku : brusinkový kompot,
džem z černého bezu, hřebíček, červené víno
Špagety vaříme v dostatečném
množství osolené vody. Po uvaření propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
Anglickou slaninu, kapii, houby a pórek nakrájíme na kostičky a orestujeme.
(Místo slaniny možno použít špek, klobásu, nebo na bezmasé zeleninu, houby). Smícháme se špagetami, okořeníme
tymiánem a mysliveckým kořením (speciální koření na steak), případně dochutíme.
Pekáček vymastíme, vysypeme strouhankou a naplníme připravenou směsí.Zapečeme a
na 2x zalejeme vejcem osoleným a rozšlehaným v mléce.
Omáčka: Prohřejeme brusinkový
kompot, přidáme ostatní ingredience a ještě trochu přihřejeme.
Žádné komentáře:
Okomentovat