Maso nakrájíme na velké kostky, prudce a krátce opečeme v kastrolu na másle, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a nadrobno nakrájený česnek a osmahneme. Přidáme sůl, pepř, papriku, majoránku a tymián, přilijeme víno a přikryté dusíme na mírném ohni, dokud maso nezměkne. Občas zamícháme. Houbu spolu se smetanou vmícháme do guláše a povaříme. Osolíme, opepříme a posypeme pažitkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
22. března 2010
Telecí guláš
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat