Na másle osmahneme nakrájené maso a poté ho vyjmeme. Na výpeku orestujeme nakrájenou cibuli a pórek. Vmícháme mletou papriku, rajský protlak, utřený česnek se solí a přidáme koření. Základ lehce podlijeme vodou, vložíme osmahnuté maso a dusíme. Před koncem, je-li dost měkké, přimícháme jogurt, houbové koření, majoránku a na proužky nakrájenou papriku. Mícháme a asi 5 minut povaříme. Příloha - bramborové placky nebo bramboráčky.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
22. března 2010
Guláš s jogurtem
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat