Z tuku a mouky uděláme světlou jíšku, do které za stálého míchání přiléváme mléko a uvedeme do varu.Přidáme hlívu ústřičnou a sekaný kopr, dobře promícháme a mírným varem za občasného zamíchání vaříme asi 10 min, až jsou houby měkké.Mezitím vaříme ve vodě s citrónovou šťávou 10 minut makaróny. Důkladně je scedíme. Omáčku podle chuti okořeníme, promícháme ji s makaróny a podáváme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. března 2010
Makaróny s hlivou
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat