Na sádle opečeme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli dozlatova. Přidáme na drobné kostky nakrájené maso a ze všech stran ho necháme zatáhnout. Přidáme hořčici, citrónovou šťávu a papriku, koření vložené do sítka na koření nebo zabalené do kousku gázy, sůl, necháme chvilku zasmahnout a zalijeme červeným vínem. Přiklopíme pokličkou a za občasného míchání dusíme asi hodinu doměkka. Vyjmeme sáček s kořením, přidáme obsah skleničky Maggi Omáčka Gulášová a ohřejeme již nevaříme. Ve vodě rozmícháme Maggi Harmonii chuti, přidáme Maggi vřetena a vaříme 5-8 minut.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. března 2010
Guláš Maggi
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat