Žampióny nakrájíme na plátky, osolíme a podusíme na másle. Okořeníme pepřem, mletým kmínem a petrželkou. Z másla, hladké mouky a mléka uvaříme řidší bešame, do kterého přidáme podušené žampióny. Do zapékací misky postupně na sebe vrstvíme lasagne, omáčku, nastrouhaný sýr a salám tak, aby poslední vrstvu tvořila omáčka a sýr. Ve středně vyhřáté troubě pečeme asi 1/2 hodiny.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. března 2010
Lasagne s houbovou omáčkou
150 g žampiónů, 50 g másla, 50 g hladké mouky, 3/4 l mléka, 100 g tvrdého sýra, 50 g šunkového salámu, 10 ks špenátových lasagní, sůl, pepř, mletý kmín, zelená petrželka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat