Kolínka uvaříme do měkka. Na pánvi necháme v tuku zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme salám nakrájený na kostičky a rajský protlak a špetku tymiánu (ten dává celému jídlu chuť, ale musí se s ním opatrně, aby jídlo nebylo hořké). V okamžiku, kdy se směs na pánvi začne přichytávat, začneme postupně podlévat vínem nebo pivem, až se postupně všechno vyvaří. Poté v míse smícháme vzniklou směs s uvařenými kolínky, vše vložíme do vymaštěného pekáčku a zasypeme strouhaným sýrem. Pečeme v troubě při 180 stupních po dobu 35 - 45 minut. Lze jíst i později studené.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat