Rozpusťte sádlo a přidej cukr. Intenzivně míchejte, až cukr úplně zhnědne. Nasypte papriku a okamžitě jak zpění (cca 2-3 vteřiny) vsypte asi polovinu na drobno nakrájené cibule. Po chvilce přidáme na čtvrtky nakrájená srdíčka, sůl a koření. krátce orestujeme a podlejeme kuřecím vývarem, nebo vodou. Až maso změkne, přidáme zbytek cibule nakrájené na kolečka a zahustíme chlebovou strouhánkou. Krátce povaříme a podáváme s kynutým knedlíkem, chlebem , rohlíkem, nebo s něčím jiným. Místo kuřecích srdíček lze s úspěchem použít i drůbeží žaludky.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
22. března 2010
Srdiečkový guláš
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat