Maso pokrájené na menší kousky vložíme do papiňáku a vaříme asi 20 minut. Přidáme na nudličky nakrájenou zeleninu, sůl, bobkový list, oloupaná rajčata (protlak), řepu, kolečka klobásy, dovaříme do měkka. Když je vše měkké, vmícháme smetanu a dochutíme. (smetanu může dát přímo do boršče na talíři.) Podáváme s krajícem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
31. března 2010
Hovězí polévka ala boršč
200 g hovězího masa, 1 nožka klobásy, 100 g červenej řepy (i sterilovaná), 1/4 hlávky zelí, 1 mrkev velká, 1 petržel, 1 celer malý, 2 rajčata (nebo rajský protlak), sůl, cukr, ocet, bobkový list, 1 kelímek zakysané smetany, 1,5 l vody
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat