Staženého lososa a platýse nakrájíme na kostičky. Připravíme krevety a maso z mušlí. Papriku, cibuli, pórek a žampiony nakrájíme na menší kousky. Vsypeme do majonézy a zamícháme, přidáme sůl, česnek, pepř, zakysanou smetanu, bílé víno a rybí vývar. Vše dobře zamícháme. Do gratinovacích mušlí vložíme kostky z lososa, platýze, krevety a maso z mušlí. Přelijeme připravenou omáčkou, posypeme nastrouhaným sýrem a a ve vyhřáté troubě gratinujeme 20 minut.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
29. března 2010
Dary moře
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat