Ryby se nakrájejí na kousky, malé rybky (např. grundle se nechají vcelku) opečou se s plátky cibule a česneku na rozpáleném olivovém oleji, přidají se na plátky nakrájená rajčata a všechno koření, zalije se to vodou nebo vývarem a vaří se, až se třetina nebo polovina vody odpaří. Nakonec se přidá víno, dochutí se citrónovou šťávou a baští se s bagetou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
29. března 2010
Bouillabaise
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat