Čínské houby dejte předem na 2 - 3 hodiny změknout do misky s vodou. Pak je nakrájejte na nudličky a dejte stranou. 2,5 l vody přiveďte do varu, rozdrobte do ní kostky kuřecího vývaru, přidejte kuře a polévkovou zeleninu a na mírném ohni vařte asi hodinu. Poté kuře vyndejte, vykostěte a oddělte maso od kůže. Maso nakrájejte na malé kousky, dejte společně s rýžovými nudlemi do misky a přelijte vařící vodou. Asi na 3 - 4 minuty je odstavte, pak je propláchněte studenou vodou. A nechte okapat. Kuře s nudlemi a houbami vložte do vývaru, uveďte do varu a za občasného míchání vařte na mírném ohni ještě asi 20 min. Pak přidejte bambusové výhonky a znovu vařte. Polévku dochuťte sójovou a chilli omáčkou a podávejte s krajíci měkkého chleba.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
31. března 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat