Cibulku nasekáme hodně na drobno a smícháme se změklým máslem, kořením kari, strouhankou, citronovou šťávou a hořčicí. Plátky filé osolíme, opepříme, každý zvlášť položíme na čtverec alobalu a hustě potřeme máslovou směsí. Poté alobal dobře zabalíme, aby nevytékala šťáva a v předehřáté troubě pečeme 20-30 minut. Na závěr alobal otevřeme a necháme ještě 5 min. zčervenat. Podáváme s brambory a vhodná příloha je i vařený chřest.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
29. března 2010
Filé v alobalu
4 větší plátky rybího filé, 120 g másla, 2 velké cibule, 2 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžička kari koření, 1 lžíce strouhanky, šťáva z 1 citronu, pepř, sůl, olej na smažení
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat