Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
29. března 2010
Filé nebo kuřecí prsa se zeleninou
300 g filé nebo kuřecí prsa, 1-2 cibule, 2 hrnky zeleniny, 2-4 lžíce kečupu, oregáno, pepř, kmín
Maso okořeníme a vložíme do pekáčku. Cibuli nakrájíme na kolečka,smícháme v misce se zeleninou a kečupem. Rozprostřeme na maso a dáme do trouby na střední stupeň zapéct na 20-30 minut. Podávat např. s rýží.
Žádné komentáře:
Okomentovat