Na sádle osmahnem na drobno nakrájenou cibuli, přidáme sladkou papriku a nakrájenou kořenovou zeleninu, krátce podusíme. Zalijeme vodou a vložíme nakrájenou bramboru, kmín, pepř, sůl, ferónku, masox. Přivedeme k varu a vaříme. Před koncem přisypeme krupici, majoránku a rozlisovaný česnek, krátce povaříme a servírujem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat