Klobásku nakrajeme na kostičky a na sádle bez škvarků podusíme až změkne. Česnek pokrajíme a utřeme se solí (pozor ne moc soli). 1,5 litru vody uvedeme do varu, přidáme česnek a masox a škvarky se sádlem. Krátce povaříme a na závěr přidáme vejce ušlehané spolu sní mírně opečenou klobásou. Ochutíme čili kořením, majoránkou a italským kořením podle chuti a podáváme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat