Brambory nadrobno nakrájíme a dáme vařit do
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
31. března 2010
Bramborová smetanová polévka
3-5 brambor, bobkový list, nové koření, celý černý pepř, 3-5 vajec, hladká mouka, 250 ml smetany, ocet, sůl, masox
Brambory nadrobno nakrájíme a dáme vařit do3 l vody. Vaříme spolu s bobkovým listem novým kořením, pepřem, masoxem, popřípadě solí do měkka. Mezitím uvaříme vajíčka natvrdo. Ty pak oloupeme, nakrájíme na kostičky. Když jsou brambory vařené, zahustíme polévku moukou a nalijeme smetanu. Nakonec vsypeme nakrájená vajíčka, promícháme a dochutíme troškou octa dle chuti.
Brambory nadrobno nakrájíme a dáme vařit do
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat